Är det bra att dricka ljummet vatten?

Fråga: Jag har hört att det ska vara bra att dricka ljummet vatten i stället för kallt på morgonen. Stämmer det och varför är det bättre i så fall? / Maria

Svar: En del dricker ljummet vatten på morgonen för att man tror att det renar kroppen och ökar förbränningen, men det finns inget vetenskapligt underlag för att det skulle vara så. Ett glas vatten ger ju alltid en viss mättnadskänsla och kanske gör att man äter en mindre portion. Det funkar lika bra med kallt som ljummet, så drick vilket du föredrar. Tänk bara på att inte ta ljummet vatten från kranen utan ta kallt vatten och värm upp det i så fall.

Sök läkemedel, pris och lager

Vill du ta reda på vad ditt läkemedel kostar och om det finns i lager hos Kronans Apotek? Skriv ditt läkemedel i rutan. Sök sedan upp önskat Kronans Apotek för att se lagerinformation. Pris- och lagerinformationen är dagsfärsk och kan komma att ändras från en dag till en annan. Söker du lagerinformation för handelsvaror, såsom livsmedel eller andra hjälpmedel, så kontakta vår kundkontakt, 0771-612 612.

Kronans Apotek

Vi är ett modernt apotek för kunden i tiden.

© Kronans Droghandel Apotek AB

FÖLJ OSS!